Centrul Medical Medis


Reprezintă locul în care EXCELENŢA, SERIOZITATEA, SIMBIOZA ŞI PROFESIONALISMUL sunt cuvintele de ordine.

Fasola Alina


"Ce pot sa spun mai mult avand in vedere ca vin de 11 ani la Centrul Medical Medis, la cea mai scumpa si distinsa doamna dr. Mihaela Grigore. Sunt foarte multumita de personalul foarte bine pregatit cat si de serviciile care le oferiti pacientilor.Va multumesc ca existati si mult succes in continuare!!!!"

Nicoleta Dorobantu


"Multumiri speciale fondatoarei proiectului, Dr Grigore Mihaela si Doamnei Dr Cobzeanu Camelia, datorita carora sunt astazi in viata. Ca oameni si medici deosebiti ce sunteti ma inclin in fata Domniilor Dumneavoastra si va urez din toata inima sa aveti parte numai de bine, tot asa cum stiti sa daruiti la rang de arta, sublimul numit SANATATE si SPERANTA. Cu respect!"

Mosneagu Loredana


"Un centru la standarde ridicate care vine în întâmpinarea nevoilor clienților și care oferă în același timp siguranță, încredere, căldura - esențiale atunci când suntem vulnerabili. Va mulțumesc doamna doctor Grigore Mihaela pentru ca aveți grija de sănătatea mea de cand eram studenta și pentru cei 2 copii sănătoși pe care m-ati ajutat sa-i aduc pe lume.
Vă multumim!"