Despre
Noi.

Un centru de excelenta si o echipa de medici inimosi

Atunci când vorbim de sănătatea pacientelor noastre, jumătăţile de măsură sunt excluse, pentru că sănătatea lor este scopul pentru care muncim şi ne perfecţionăm zi de zi. De aceea, dincolo de uşa centrului Medis vei întâlni medici care şi-au păstrat calitatea de a fi oameni şi care îţi vor răspunde pe îndelete la orice întrebare. Având în vedere specializarea şi experienţa vastă a medicilor noştri în obstetrică şi ginecologie, sentimentul că te afli pe mâini bune îţi va fi imediat confirmat.

Aparatura ultramoderna, la standarde occidentale

Credem cu tărie că prevenirea şi tratarea afecţiunilor ar fi dificile în lipsa unei pregătiri medicale superioare, a atenţiei acordate fiecărei paciente în parte şi a unui echipament medical performant. Am investit şi investim în continuare în dotarea ultramodernă a centrului, cu scopul de a oferi o gamă întreagă de servicii şi intervenţii medicale de specialitate. Astfel, vei beneficia de un diagnostic precis, de soluţii şi de sfaturi individualizate pentru problemele pe care le întâmpini.

Ambient placut si intimitate

Încă de la început, ne-am dorit ca fiecare femeie care trece pragul Centrului Medis să se bucure de o experienţă plăcută, atât din punct de vedere al investigaţiei medicale, cât şi din punct de vedere al interacţiunii şi al ambientului. În plus, atenţia individualizată a personalului medical, empatia şi sinceritatea sunt caracteristici ce aduc un plus de valoare serviciilor medicale şi pe care le vei regăsi în clinica noastră.

Dezvoltarea Serviciilor Medicale in cadrul SC MEDIS TEST SRL

Obiectivul general al proiectului/Scopul proiectului
Obiectivul general al proiectului este reprezentat de cresterea numarului de servicii prestate si diversificarea celor existente in cadrul SC MEDIS TEST SRL prin achizitionarea de echipamente de specialitate ce vor consolida pozitia firmei pe piata serviciilor specifice de obstretica-ginecologie.

Istoric

Am pornit la drum în anul 1999, inspiraţi de femeile pentru care sănătatea şi grija de sine reprezintă o prioritate. Acesta a fost şi unul dintre motivele pentru care, în 2011, am extins Centrul Medical Medis şi ne-am mutat la o nouă adresă, într-un spaţiu mai mare şi mai primitor. În plus, am diversificat serviciile oferite prin introducerea unor noi specialităţi medicale: endocrinologie, senologie, homeopatie, imagistică medicală şi pediatrie.